Afbeelding

Over ons

Vanaf 1923 bestaat de slagerij al in Denekamp. Sinds 1963 zijn wij op deze locatie gevestigd. Het slagersvak werd van vader op zoon doorgegeven, de 3e generatie staat nu aan het roer: Christian en Renate.

Onze slagerij is een vol ambachtelijk en modern bedrijf. Wij zijn u graag van dienst met zelfgeslacht, eerlijk en regionaal Twents vlees, waardoor de kwaliteit gegarandeerd is. De runderen en varkens worden door ons zelf geselecteerd bij enkele vaste boeren uit de regio. Doordat de runderen en varkens bij ons worden geslacht en verder worden verwerkt, bent u verzekerd van een lekker en eerlijk stuk vlees. 90% van onze vleeswaren worden bereid in eigen worstmakerij, waar kwaliteit en ambacht voorop staan. Onze huzarensalade is dan ook bekend in heel Twente! Wij verrassen u graag met onze vernieuwende en moderne producten.

Onze slagerij heeft al vele prijzen in ontvangst mogen nemen: regiokampioen van Noord-Oost Nederland in 2007 en 2013; in 2012 werden wij tweede.

Horeca

Wij leveren veel aan horeca, zoals aan diverse restaurants in de omgeving. Voor prijzen en informatie kunt u contact opnemen met ons. In overleg is veel mogelijk.

Afbeelding

Nieuws

Keuringen De Gildeslager 

Tijden de keuring van de Gildeslager worden er een aantal producten op een onaangekondigd moment opgehaald en gekeurd. Hieronder vindt u onze scores!

Najaarskeuring 2019

Gegrild spek
100 punten
Rookworst
100 punten
Spare ribs
100 punten
Rookvlees
98 punten
Twentse bakleverworst
96 punten
Erwtensoep
96 punten


Voorjaarskeuring 2019

Rauwe ham 100 punten
Boterhamworst 100 punten
Tonijnsalade 100 punten
Stoofpotje 100 punten
Grillworst 99 punten
Kipknotsjes 98 punten
Kipfilet met tuinkruiden 96 punten


Najaarskeuring 2018

Slagers leverworst 100 punten
Filet americain 100 punten
Stamppot wortel 100 punten
Wrap 100 punten
Rookworst 97 punten
Twentse bakleverworst 96 punten


Voorjaarskeuring 2018

Boterhamworst 100 punten
Gebraden kipfilet 100 punten
Gekruide pancetta 100 punten
Denekampse snacks 100 punten
Bami 100 punten
Huzarensalade 99 punten
Rauwe ham 96 punten
Erwtensoep 96 punten



Gildeslager Blokhuis, Denekamp 'Kampioen Worstmakerij Gelderland’

Persbericht, Vianen, 21 januari 2013

Tijdens de Jaarvergadering van Het Worstmakersgilde op 21 januari 2013 is Gildeslager Blokhuis door astronaut André Kuipers gekroond tot 'Kampioen Worstmakerij Gelderland'.
Vele collega’s en vakgenoten waren hierbij aanwezig.

Vakman

Zoals het een vakman betaamt, geeft Gildeslager Blokhuis de exacte receptuur van zijn topproducten niet prijs! Wel benadrukt Gildeslager Blokhuis dat men in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Zo is de worstmakerij ingericht volgens alle moderne eisen op het gebied van voedselveiligheid. Verder verwerkt men uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen.

Het Worstmakersgilde

Net als bijna 200 collega-slagers is Gildeslager Blokhuis aangesloten bij Het Worstmakersgilde. De rode draad door de formule is authentiek vakmanschap. Heel regelmatig nemen de ondernemers op regionaal niveau een kijkje in elkaars worstmakerij. Zo wordt men continu gevoed met nieuwe recepturen en bereidingswijzen. Het resultaat ziet u in de toonbank: een groots assortiment smaakvolle vleeswaren, worst, traiteur en vleesspecialiteiten.

Onafhankelijke keuring

Het afgelopen jaar is Gildeslager Blokhuis diverse keren onverwachts gekeurd. Diverse
producten – zowel vleeswaren en worst als ook traiteurartikelen zijn door een vakjury
beoordeeld op o.a. geur, smaak en versheid. Bovendien heeft TNO Voeding deze producten microbiologisch gekeurd. Goed om te weten is dat de Gildeslager niet alleen
staat voor smaakvolle, maar ook voor veilige en gezonde vleesproducten.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.