Nieuws

 Najaarskeuring De Gildeslager 


Tijdens de najaarskeuring 2016 van de Gildeslager zijn er weer een aantal producten op een onaangekondigd moment opgehaald en gekeurd. Hierbij hebben wij de volgende punten behaald. 

  • Kookworst 99 punten
  • Zeeuws Spek 98 punten
  • Rauwe Ham 98 punten


De Vas 2016


Tijdens de Nationale Slagers Vakbeurs, gehouden op 10 en 11 oktober 2016 in Amsterdam is onze Rookworst door een deskundige jury beoordeeld en bekroond met Goud. Om deze bekroning te krijgen moet het product voldoen aan een aantal strenge eisen en wordt het gekeurd op onder andere het aanzien, de kleur, consistentie, samenstelling en natuurlijk geur en smaak. De jury bestaat ui keurmeesters, deskundige worstmakers en leerlingen van het Slagers Vakonderwijs. Voorjaarskeuring Het Worstmakergilde

Tijdens de voorjaarskeuring van Het Worstmakersgilde zijn er een aantal producten gekeurd. Hierbij hebben wij de volgende punten behaald.

  • Kookworst 100 punten
  • Boerenachterham 98 punten
  • Ontbijtspek 98 punten
  • Bami 100 punten
  • Tonijnsalade 100 punten
  • Kip knotsen 100 punten

Bijna alle producten hebben 100 punten behaald dus wij zijn erg trots op dit resultaat!


Persbericht

Vianen, 21 januari 2013

Gildeslager Blokhuis, Denekamp 'Kampioen Worstmakerij Gelderland’

Tijdens de Jaarvergadering van Het Worstmakersgilde op 21 januari 2013 is Gildeslager Blokhuis door astronaut André Kuipers gekroond tot 'Kampioen Worstmakerij Gelderland'.
Vele collega’s en vakgenoten waren hierbij aanwezig.

Vakman
Zoals het een vakman betaamt, geeft Gildeslager Blokhuis de exacte receptuur van zijn topproducten niet prijs! Wel benadrukt Gildeslager Blokhuis dat men in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Zo is de worstmakerij ingericht volgens alle moderne eisen op het gebied van voedselveiligheid. Verder verwerkt men uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen.

Het Worstmakersgilde
Net als bijna 200 collega-slagers is Gildeslager Blokhuis aangesloten bij Het Worstmakersgilde. De rode draad door de formule is authentiek vakmanschap. Heel regelmatig nemen de ondernemers op regionaal niveau een kijkje in elkaars worstmakerij. Zo wordt men continu gevoed met nieuwe recepturen en bereidingswijzen. Het resultaat ziet u in de toonbank: een groots assortiment smaakvolle vleeswaren, worst, traiteur en vleesspecialiteiten.

Onafhankelijke keuring
Het afgelopen jaar is Gildeslager Blokhuis diverse keren onverwachts gekeurd. Diverse
producten – zowel vleeswaren en worst als ook traiteurartikelen zijn door een vakjury
beoordeeld op o.a. geur, smaak en versheid. Bovendien heeft TNO Voeding deze producten microbiologisch gekeurd. Goed om te weten is dat de Gildeslager niet alleen
staat voor smaakvolle, maar ook voor veilige en gezonde vleesproducten.

Jubileum

Twee jubilarissen in het afgelopen jaar! Christel Bekhuis werkt al 25 jaar bij ons en niet minder bijzonder: Ellen Veldhuis doet dat al 12,5 jaar. Dit hebben wij gevierd met een etentje bij 't Sterrebos.


Gildenieuws
Kip op blik
Doordat de kip op een blik met bier staat blijft hij goed sappig. Eet smakelijk! ... de bereiding »
Recept v/d Week
Widget_33_34_kip_op_blik
bereidingstijd 20 min

Openingstijden

MaandagMa 8.30 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 8.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 8.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 8.30 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 8.30 t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 8.00 t/m 15.00 uur
ZondagZo t/m

Van maandag t/m vrijdag gesloten van 12.30 tot 13.30 uur.