Contact

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij open voor uw reactie. Heeft u vragen, opmerkingen, wensen of suggesties? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Route

Komend vanaf Oldenzaal
U rijdt in oostelijke richting op de N342. Neem op de rotonde de derde afslag naar de Singravenstraat (N349). Neem op de volgende rotonde de tweede afslag naar De Borghert. Wanneer u bij de Churchillstraat komt, sla die dan rechts in. Sla daarna rechtsaf de Brinkstraat in. U vindt ons op nummer 65.

Komend vanaf Ootmarsum
U rijdt op de N349, in zuidoostelijke richting. Neem op de rotonde de derde afslag naar De Borghert. Wanneer u bij de Churchillstraat komt, sla die dan rechts in. Sla daarna rechtsaf de Brinkstraat in. U vindt ons op nummer 65.

Komend vanaf Nordhorn
U rijdt op de N342, in zuidwestelijke richting. Neem op de rotonde de tweee afslag (vervolg de Nordhornsestraat). Neem op de volgende rotonde ook de tweede afslag, blijf de Nordhornsestraat vervolgen. Bij de derde rotonde de eerste afslag nemen naar de Churchillstraat. Sla daarna linksaf de Brinkstraat in. U vindt ons op nummer 65.


Bezoekadres:

Brinkstraat 65
Denekamp

Overige contactinformatie:

telefoon:0541-351520
e-mail:info@blokhuis.gildeslager.nl
fax:0541-356060

Kaart: